Despre mine

Nume : Cojanu Andrei
Nickname:Corratec
Data nasterii: 2 septembrie 1999
Domiciliu : Ploiesti
Ocupatie : Elev la Colegiul National „Mihai Viteazul”Ploiesti
Hobby :ciclism
Echipa : C.S. Conpet Ploiesti
Antrenor: Cornel Popa

Cum m-am apucat de ciclism?

Dintr-o pasiune din copilarie. In clasa a V-a mi-am propus sa strang bani si sa imi iau o bicicleta mai buna decat pe cea pe care o aveam, adica un DHS Instinct. Nu m-am oprit aici insa… doi ani mai tarziu am reusit sa imi iau prima mea bicicleta mai „profi”, adica un Rockrider 5.3 . Trei luni mai tarziu, unchiul meu mi-a propus sa ne intoarcem cu bicicletele de la tara, ceea ce insemna o distanta de aproximativ 50 de km. Eu am spus da, chiar daca imi era cam frica sa merg cu bicicleta pe sosea. Parca pentru ca testul sa fie complet si drumul sa ne fie si mai greu, am fost prinsi pe drum si de o furtuna de vara. Am ajuns cu greu acasa, dar aceasta tura a fost initierea mea in ciclism.

Cum am inceput sa merg la competitii?

Dupa prima mea tura, tot unchiul meu a venit cu ideea sa mergem la Prima Evadare. Dar inca nu aveam 15 ani sa pot participa singur, asa ca am participat amandoi, la categoria Family. Nu am avut un rezultat impresionant, insa am prins pentru prima oara gustul unei competitii.
O saptamana mai tarziu, drept „recompensa” ca am terminat Prima Evadare, tot el m-a incsris la Comana Bike Fest, unde am reusit sa termin pe locul 5 la categorie si 17 la general (din cauza unui incident fara urmari).

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>